Vaimo vieraissa luvalla seksiä mikkeli

se ole keneltäkän pois. Nina ei vastustellut vaan asettui paikoilleen. Vaimoni silitteli raukeana selkäni ja kuiskutteli kuinka upealta oli vieraan miehen kalu tuntunut ja kyseli miltä tuntuu naida omaa vaimoa toisen miehen liukkailla Sitten viimeinen sysäys tajunnan räjäyttävälle orgasmilleni oli, kun Petteri erotiikka tarina paras thai hieronta helsinki kumartui suutelemaan vaimoani suoraan suulle samalla kun itse nain Annaa. Hiippailin sinne päin ja kurkistin puolittain avonaiselta ovelta Sydän hypähti kerralla kun näin Petterin jälleen naivan Annaa oikein antaumuksella. Hyvä, voimme aloittaa, totesin. Anna kertoi, ettei sanaakaan ollut vaihdettu vaan kyseessä oli vain puhdasta eläimellistä kiihkoa. JA, olen 25-vuotias mies ja minua ihmetyttä kovasti fantasiani. Petteri kiipesi Annan jalkoväliin ja ryhtyi sovittamaan mahtavan kalunsa turvonnutta terskaa vaimoni litimärkän pilluun. Petteri tokaisi, ettei ole itse lähdössä minnekän, joten voisimme nauttia yömyssyt sielläkin hänen seurakseen. Tuula katosi nopeasti kylpyhuoneeseen. Ja vaikka jokainen pari kuvittelee olevansa se poikkeus, joille riittä ikuisesti vain me kaksi, koska rakkaus ja koska lupaukset ja koska niin on tapana jos rakastaa, niin harmillisen harva pari sitä todellisuudessa kovin pitkän.

Annoin: Vaimo vieraissa luvalla seksiä mikkeli

Huulet tulevat takaa ja suutelevat häpäreitäni. Kulli oli täydessä pituudessaan heti. Kämppä oli upeasti sisustettu ja itsekseen elelevälle omistajalleen varsin suuri yli 250-neliöinen luxusasunto keskellä Helsinkiä Anna löytyi nopeasti ja olin huomaavinani pikku hiprakan, joten noudimme minullekin nopeasti lasin käteen. Tuntui ihmeellisen tyhjältä laskea siemenensä vaimon suoleen. Näin nopeaa orgasmia en olekaan Ninalta ennen nähnyt. Vaikka rakastan omaa insinöriäni yli kaiken, välillä en voi hillitä tuhmia ajatuksiani.

Kommentit (1)

  1. vaimo vieraissa luvalla seksiä mikkeli sanoo:

    Posted in, vieraissa, tagged lutkavaimo, miehen. Hannu H: Seksi ä isosiskon kanssa;. Vaimo vieraissa ; Vaimo vieraissa, herkkuPee.1.2016.

Jätä Vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *