Etsi seksitreffit ryhmä seksiä

etsi seksitreffit ryhmä seksiä

seksiltä jotain muuta kuin pelkkä fyysistä toimenpidettä kenen tahansa kanssa. Seksin puute voi johtua esimerkiksi siitä, ettei pidä yhden illan jutuista, ei nauti seksistä ilman tunnesidettä tai ei halua etsiä humalaista seksiseuraa baarista. Kysymykseen siitä, kuinka usein haluaisi harrastaa seksiä, vastasi 144 ihmistä. Varattuja miehiä olisi paljonkin tarjolla. Me Naiset kysyi hiljattain sinkuilta, kuinka tyydyttävä heidän seksielämänsä on ja kuinka usein he harrastava seksiä. . Kysymykseen seksin märästä vastasi 142 ihmistä.

Nainen etsii miestä: Etsi seksitreffit ryhmä seksiä

Toiveet ja todellisuus, moni yksineläjä valitsisi mieluiten hyvin aktiivisen seksielämän, jos sopivia seksikumppaneita löytyisi ja olosuhteet olisivat suotuisat. Neljä prosenttia vastaajista ei ole koskaan harrastanut seksiä toisen kanssa. Tähän porukkaan kuuluvilla halut ja seksin märä kohtaavat suurin piirtein tai useimmiten. Moni erittäin tyytyväisistä nauttii myös itsetyydytyksestä täysin rinnoin. Olematonta, eräs vastaaja kuvailee seksielämänsä. Yli 20 prosentilla vastaajista seksin märä vaihtelee niin paljon, ettei mikän tietty seksikertojen märä kuukaudessa vastaa heidän kokemustaan. Oikein hyvin menee lelujen kanssa, yksi vastaaja tiivistä seksielämänsä. Siinä missä tyytymätömän mielestä sopivia kumppaneita ei löydy, tyytyväinen analysoi olevansa itse tarkka siitä, kenen kanssa lähtee vällyjen väliin. Jos seksiä on, sitä on harvoin, eikä se ole tyydyttävä. Edellisestä vastauksesta käy ilmi olennainen ero melko tyytymättömien ja melko tyytyväisten vastaajien välillä.

Videos

Glupse me moro mou etsi greek.

Etsi seksitreffit ryhmä seksiä - Pari etsii miestä

Toinen äripä on joukko, joka kokee seksielämänsä erittäin epätyydyttäväksi. Kyselyvastauksissa erottuvat äripät, joista toinen on seksielämänsä erittäin tyytyväisten ryhmä. Kuukausittain harrastan seksiä, mutta se ei ole mulle kovin tärkeä tai edes kiinnostava juttu, eräs tyytyväinen vastaaja kirjoittaa. On omasta aktiivisuudesta kiinni, kuinka paljon seksiä saisi. Todellisuus on monelle yksineläjälle kuitenkin toinen. Varattuja miehiä olisi paljonkin tarjolla, kirjoittaa seksielämänsä melko tyytyväinen vastaaja. Sekin on tavallista, että seksin märä vaihtelee. . Stereotypia villistä, vapaata seksiä harrastavasta sinkusta elä yhä. Seksi on hyvä niin yksin kuin muiden kanssakin.

Kommentit (1)

  1. etsi seksitreffit ryhmä seksiä sanoo:

    Seksi treffit.fi on Suomen suurin. Seksitreffit.fi on nopea ja kuuma.

Jätä Vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *